Pulpă superioară de Curcan
la cuptor cu portocale, miere și lămâie

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

1 oră 15 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Marinata: Într-un bol adăugăm sucul de portocale și cel de lămâie, mierea de albine, oregano, sare, piper și amestecăm bine.


2. Într-un bol încăpător, așezăm pulpa de curcan, iar peste aceasta turnăm marinata. Acoperim bolul cu folie alimentară și lăsăm pulpa la marinat pentru minim 30 de minute.


3. Între timp tăiem portocala și lămâia în felii, iar ardeiul gras în fășii subțiri.


4. Ungem tava cu puțin ulei de măsline și adăugăm feliile de portocală și lămâie și fâșiile de ardei gras. Deasupra așezăm pulpa superioară de curcan, turnăm marinata în tavă și presărăm rozmarinul.


5. Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 45 de minute.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Frigarui din pulpa
de Curcan marinata
în miere

- Pulpă de curcan -

Risotto cu dovleac
si Pulpa superioara
de Curcan

- Pulpă de curcan -

Pulpa de Curcan
în stil vanatoresc

- pulpă de curcan -

Curcan cu smantana
si legume la cuptor

- pulpă de curcan -

Scroll to Top