Frigărui din Pulpă de Curcan
marinată în miere

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

40 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Pregătirea marinatei: Într-n bol punem sosul de soia, mierea de albine, uleiul, sucul de lămâie și piperul. Amestecăm bine cu un tel până obținem un sos omogen.


2. Tăiem pulpa superioară de curcan în bucăți mai mici pe care le adăugăm în marinată. Acoperim bolul cu o folie alimentară și lăsăm pulpa la marinat pentru 1 oră.


3. Tăiem ceapa în sferturi și ardeiul gras în fâșii groase iar apoi în bucăți potrivite.


4. Luăm pe rând câte un băț de frigăruie și înfigem pe acesta câte o bucată de pulpă de curcan, una de ceapă, din nou una de pulpă și una de ardei. Repetăm procesul până terminăm toate ingredientele.


5. Punem frigăruile pe grill-ul încins și le prăjim câte 5-8 minute pe fiecare parte.


6.Cu ajutorul unei pensule, le ungem din când în când cu marinata rămasă.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Curcan cu smantana
si legume la cuptor

- Pulpă de curcan -

Risotto cu dovleac
si Pulpa superioara
de Curcan

- Pulpă de curcan -

Pulpa de Curcan
în stil vanatoresc

- pulpă de curcan -

Pulpa superioara
de Curcan cu portocale,
miere si lamaie

- pulpă de curcan -

Scroll to Top