Curcan cu smântână
și legume la cuptor

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

20 min

Timp de pregatire

1 oră

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Dezosăm pulpa de curcan, o tăiem în bucăți nu foarte mari și o rumenim în ulei.


2. Tăiem morcovul în felii, tocăm ceapa mărunt, iar ciupercile și brocoli în bucăți mai mari


3. Când s-a rumenit pulpa de curcan, adăugăm legumele și sare după gust. Acoperim cu un capac și lăsăm totul la foc mediu pentru 5 minute, amestecând din când în când.


4. Ungem cu unt un vas termo-rezistent și adăugăm în el pulpa de curcan cu legumele.


5. Separat, într-un bol amestecăm gălbenușurile cu smântâna, pe care le condimentăm, după gust, cu sare și piper alb. Adăugăm pătrunjelul tocat și amestecăm bine.


6. Turnăm compoziția peste carnea de curcan și legume și introducem vasul în cuptorul preîncălzit la 175°C pentru 20 – 25 de minute.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Frigarui din pulpa
de Curcan marinata
în miere

- Pulpă de curcan -

Risotto cu dovleac
si Pulpa superioara
de Curcan

- Pulpă de curcan -

Pulpa de Curcan
în stil vanatoresc

- pulpă de curcan -

Pulpa superioara
de Curcan cu portocale,
miere si lamaie

- pulpă de curcan -

Scroll to Top