Pulpă de Curcan
în stil vânătoresc

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

20 min

Timp de pregatire

1 oră

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pulpa de curcan în bucăți mai mărișoare și punem la rumenit într-o tigaie cu ulei, condimentănd-o cu sare după gust.


2. Tocăm ceapa mărunt, dăm morcovii pe răzătoare, zdrobim usturoiul și îl tăiem în fâșii lungi iar rădăcina de țelină în cubulețe.


3. Când s-a rumenit pulpa de curcan, adăugăm legumele în tigaie. Asezonăm totul cu rozmarin, sare, piper și lăsăm totul la prăjit încă 5 minute.


4. Turnăm vinul roșu în tigaie și amestecăm până se evaporă.


5. Pasăm ușor pulpa de roșii cu o furculiță și o adăugăm în tigaie. Acoperim cu un capac și fierbem totul la foc mic pentru încă 20 de minute. Dacă scade sosul prea mult,  putem adăuga puțină apă călduță.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Frigarui din pulpa
de Curcan marinata
în miere

- Pulpă de curcan -

Risotto cu dovleac
si Pulpa superioara
de Curcan

- Pulpă de curcan -

Curcan cu smantana
si legume la cuptor

- pulpă de curcan -

Pulpa superioara
de Curcan cu portocale,
miere si lamaie

- pulpă de curcan -

Scroll to Top