Tigaie picantă
cu Pulpă marinată de Curcan

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

1 oră

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Într-o tigaie turnăm uleiul și îl lăsăm să se încingă. Adăugăm ceapa și o călim la foc mic. Peste ceapă punem fâșiile de ardei gras și amestecăm. Adăugăm apa și lăsăm totul la foc mic pentru 20 de minute, timp în care amestecăm din când în când.


2. Peste legumele călite, punem usturoiul și ardeiul iute tocat. Amestecăm și lăsăm totul la foc mic pentru încă 10 minute.


3. Într-o altă tigaie punem untul la topit și pulpa marinată de curcan tăiată în cubulețe. Pentru un plus de savoare am adăugat usturoi granulat, busuioc și piper negru măcinat. 


4. Cănd pulpa de curcan este rumenită, o adăugăm peste legume. Turnăm sosul de chilly, amestecăm ușor și potrivim de sare.


5. Lasăm tigaia la foc mic pentru ultimele 5 minute. Când este gata, o puteți servi cu busuioc proaspăt și ardei iute tocat pus deasupra.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Pulpa inferioara
de Curcan impanata
cu usturoi

- Pulpă de curcan -

Iahnie de Fasole
cu Ciolan afumat
de Curcan

- Ciolan de curcan -

Pulpa de Curcan
în stil vanatoresc

- pulpă de curcan -

Iahnie de Fasole
cu Carne afumata
de Curcan

- carne de curcan -

Scroll to Top