Iahnie de fasole cu Ciolan afumat
de Curcan și cârnați de casă

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

1 oră 30 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Luăm ciolanul de curcan, îndepărtăm cu grijă carnea de pe os și o tăiem în bucăți. Cârnații îi tăiem în felii de aproximativ 2 cm grosime.


2. Tocăm mărunt usturoiul și ceapa, morcovul în felii, iar rădăcina de păstârnac și cea de țelină în cuburi.


3. Călim ceapa și usturoiul în ulei, 2-3 minute, apoi adăugăm morcovul, păstârnacul și țelina. Condimentăm cu sare și călim totul aproximativ 5 minute.


4. Adăugăm carnea afumată de curcan și cârnații și continuăm gătirea lor pentru încă 10 minute.


5. Adăugăm 2 căni de apă și acoperim cratița cu un capac. Lăsăm totul la fiert pentru 30 de minute.


6. Adăugăm fasolea boabe și amestecăm ușor. Punem foile de dafin, piperul și potrivin de sare. Turnăm o cană de apă și continuăm fierberea pentru încă 20-30 de minute.


7. La final, stingem focul, și adăugăm pătrunjelul tocat mărunt.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Pulpa inferioara
de Curcan impanata
cu usturoi

- Pulpă de curcan -

Varza calita
cu Ciolan afumat
de Curcan

- Ciolan de curcan -

Pulpa de Curcan
în stil vanatoresc

- pulpă de curcan -

Iahnie de Fasole
cu Carne afumata
de Curcan

- carne de curcan -

Scroll to Top