Pulpă inferioară de Curcan
împănată cu usturoi și gătită în bere

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

20 min

Timp de pregatire

1 oră 30 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1.  Cu ajutorulunui cuțit, creăm 6 buzunărașe în pulpa de curcan, iar în fiecare, introducem câte un cățel de usturoi.


2. Ungem pulpa de curcan cu ulei de măsline iar deasupra acesteia, presărăm cimbrișorul, sarea și piperul și o stropim cu sucul de lămâie.


3. Lăsăm pulpa la marinat pentru 2 ore, pentru ca aromele să pătrundă bine în carne.


4. Transferăm pulpa de curcan într-o tavă și adăugăm berea. Acoperim tava cu o folie de aluminiu și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 200°C.


5. După 45 de minute înlăturăm folia de aluminiu și mai lăsăm tava în cuptor pentru încă 15 minute.


6. Când este gata, o puteți servi alături de cartofi natur, turnând peste acesta sosul de bere format în urma gătirii.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Varza calita cu
Ciolan afumat de Curcan

- Ciolan de curcan -

Iahnie de fasole cu
Ciolan afumat de Curcan
si carnati de casa

- Ciolan de curcan -

Pulpa de Curcan
în stil vanatoresc

- pulpă de curcan -

Iahnie de fasole cu
carne afumata de Curcan

- carne de curcan -

Scroll to Top