Salata de paste cu legume
și Piept de Curcan

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

45 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.


2. Tăiem roșiile cherry în jumătăți, ardeiul capia în bucăți, castravetele în sferturi și măslinele negre pe jumătate.


3. Tăiem pieptul de curcan în fâșii, apoi în cubulețe și îl așezăm într-un bol.


4. Condimentăm pieptul de curcan cu cimbru măcinat, ienibahar, boia dulce, usturoi granulat și piper. Deasupra turnăm sosul de soia și uleiul de măsline. Amestecăm bine și lăsăm pieptul de curcan la marinat pentu minim 30 de minute.


5. Rumenim pieptul de curcan într-o tigaie la foc min pentru 15 minute.


6. Dressingul: Peste uleiul de măsline turnăm sucul de lămâie, adăugăm lingurița de oregano și coaja rasă de lămâie. Asezonăm cu sare și piper și amestecăm până se omogenizează bine compoziția.


7. Peste paste adăugăm roșiile cherry, ardeiul capia, castraveții, măslinele iar la final cubulețele rumenite din piept de curcan. Turnăm dressingul și amestecăm bine totul

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Clatite cu
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
in stil toscan

- Piept de curcan -

Curcan
Tikka Masala

- Piept de curcan -

Gyros cu Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top