Piept de Curcan
în stil toscan

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

15 min

Timp de pregatire

30 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pieptul decurcan în felii de aproximativ 2 cm și îl așezăm în cratița în care am pus uleiul de măsline.


2. Asezonăm bine pieptul de curcan cu sare și piper și îl prăjim câte 5 minute pe fiecare parte. Când pieptul de curcan este rumenit, îl scoatem din cratiță și îl așezăm într-un bol.


3. În uleiul rămas în cratiță adăugăm usturoiul dat prin răzătoare și îl călim timp de 1 minut la foc mic.


4. Turnăm smântâna lichidă pentru gătit, adăugăm roșiile uscate, parmezanul ras și amestecăm.


5. Deasupra adăugăm puțină apă, condimentăm cu rozmarin și boia iute și amestecăm din nou. Punem capacul și lăsăm totul la fiert pentru 5 minute la foc mediu.


6. Adăugăm spanacul iar când acesta și-a pierdut din volum, adăugăm puțină apă și punem înapoi pieptul de curcan rumenit în cratiță. Asezonăm cu sare și piper.


7. Acoperim cu un capac și lăsăm totul la fiert pentru încă 10 minute.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Clatite cu
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
in stil toscan

- Piept de curcan -

Salata de paste cu legume
si Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Gyros cu Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top