Curcan
Tikka Masala

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

20 min

Timp de pregatire

45 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pieptul de curcan în fâșii și îl punem într-un bol încăpător. Peste el adăugăm 2 linguri de ulei, sucul de lămâie, ardeiul iute tocat mărunt, 2 căței de usturoi tăiați în fășii și jumătate din ghimbir dat pe răzătoare.


2. Amestecăm bine totul, acoperim bolul cu o folie alimentară și lăsăm pieptul de curcan la marinat pentru minim 2 ore.


3. Punem fășiile de piept de curcan într-o tigaie încinsă și le prăjim până se rumenesc. Când este gata, scoatem pieptul de curcan din tigaie și îl punem deoparte.


4. Punem uleiul rămas în tigaie la încins. Adăugăm usturoiul tocat mărunt și ghimbirul dat pe răzătoare și călim totul la foc mic pentru 2 minute.


5. Adăugăm ceapa roșie tocată mărunt în tigaie și continuăm să gătim totul la foc mic până se înmoaie.


6. Adăugăm turmericul și garam masala, pulpa și sucul de roșii, condimentăm cu sare și piper după gust și amestecăm bine.


7. După 2 – 3 minute punem smântâna pentru gătit și fâșiile de piept de curcan rumenite și mai lăsăm tigaia pe foc mic încă 5 minute.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Clatite cu
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
in stil toscan

- Piept de curcan -

Salata de paste cu legume
si Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Gyros cu Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top