Salată cu Piept de Curcan,
brânză de capră și piersici la grătar
Dificultate
SCĂZUTĂ
Timp de preparare
30 min
Timp de pregatire
30 min

Ingrediente :
- 300 g Piept feliat de Curcan de la Peneș Curcanul
- 1 piersică
- 100 g spanac
- 100 g brânză de capră
- 2 linguri cu semințe de pin
- 2 linguri cu nuci
- 1 lingură cu oțet balsamic
- 4 linguri cu ulei de măsline
- sucul de la 1/2 lămâie
- sucul de la 1/2 portocală
- sare și piper (după gust)
MOD DE PREPARARE
1. Așezăm pieptul feliat de curcan într-un bol, iar peste el adăugăm ulei de măsline, sucul de lămâie și pe cel de portocale, sare, piper și amestecăm bine. Lăsăm pieptul de curcan la marinat timp de 20 de minute.
2. Tăiem piersicile în felii de aproximativ 1/2 cm. Le punem pe grill-ul încins și le prăjim câte 2 minute pe fiecare parte. Când sunt gata, le lăsăm la răcit.
3. Rumenim semințele de pin și nucile pentru a le oferi un gust mai accentuat.
4. Rumenim Pieptul de curcan pe grill-ul încins câte 5 minute pe fiecare parte.
5. Punem spanacul într-un bol, deasupra așezăm brânza de capră tăiată în bucăți mai mici, feliile de piersici pregătite la grătar și presărăm amestecul de semințe de pin și nuci.
6. Turnăm dressingul pe care l-am pregătit cu ulei de măsline, oțet balsamic și un praf de sare. Iar deasupra adăugăm pieptul de curcan pe care l-am tăiat în fâșii.