Ruladă
cu Piept marinat de Curcan

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

45 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Punem untul la temperatura camerei într-un bol, adăugăm muștarul și amestecăm până obținem o compoziție cremoasă. Adăugăm pătrunjelul și ceapa tocată mărunt, sarea și piperul și amestecăm.


2. Pe blatul de lucru întindem o folie alimentară. Așezăm fâșiile de bacon, una sus și una jos. Peste bacon punem feliile de piept de curcan marinate și le ungem cu untul aromat. Adăugăm ciupercile tocate în bucăți mici și deasupra presărăm parmezanul ras.


3. La final, rulăm totul cu ajutorul foliei și punem rulada în frigider pentru 10 minute.


4. Îndepărtăm folia alimentară și așezăm rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 45 de minute.


5. Pentru un plus de savoare, puteți presăra puțin parmezan ras peste rulada proaspăt scoasă din cuptor.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top