Ruladă
cu Piept marinat de Curcan
Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
30 min
Timp de pregatire
45 min

Ingrediente :
- 1 Piept feliat marinat de Curcan de la Peneș Curcanul
- 100 g unt
- 2 lingurițe de muștar
- 1 ceapă roșie
- 4 ciuperci
- 1/2 legătură de pătrunjel
- 200 g bacon
- 8 lingurițe cu parmezan ras
- sare și piper (după gust)
MOD DE PREPARARE
1. Punem untul la temperatura camerei într-un bol, adăugăm muștarul și amestecăm până obținem o compoziție cremoasă. Adăugăm pătrunjelul și ceapa tocată mărunt, sarea și piperul și amestecăm.
2. Pe blatul de lucru întindem o folie alimentară. Așezăm fâșiile de bacon, una sus și una jos. Peste bacon punem feliile de piept de curcan marinate și le ungem cu untul aromat. Adăugăm ciupercile tocate în bucăți mici și deasupra presărăm parmezanul ras.
3. La final, rulăm totul cu ajutorul foliei și punem rulada în frigider pentru 10 minute.
4. Îndepărtăm folia alimentară și așezăm rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 45 de minute.
5. Pentru un plus de savoare, puteți presăra puțin parmezan ras peste rulada proaspăt scoasă din cuptor.