Curcan
cu sos de portocale

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

45 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pieptul de curcan în cubulețe și îl punem într-un bol. În alt bol adăugăm amidonul, sosul de soia, apa și amestecăm bine. Turnăm marinata peste pieptul de curcan și lăsăm totul la marinat pentru cel puțin 30 de minute.


2. Sosul de portocale: Peste sucul de portocale punem zaharul brun, sosul de  soia, sosul hoisin, oțetul de orez și amidonul. Amestecăm până obținem o compoziție omogenă.


3. Adăugăm uleiul de măsline în tigaie, iar când acesta s-a încins punem pieptul de curcan marinat. Când este rumenit bine pe toate părțile, adăugăm sosul de portocale și lăsăm totul la fiert până obținem un sos gros.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan picant
cu orez si legume

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top