Piept de Curcan la cuptor,
umplut cu roșii, ciuperci și cașcaval

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

45 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Marinata: Într-un bol punem oregano, boia dulce, sare, piper și ulei de măsline. Amestecăm bine până omogenizăm compoziția.


2. Luăm pieptul de curcan și îl crestăm în felii. Pentru că ne dorim să îl păstrăm întreg, nu mergem cu cuțitul până la capăt, lăsăm aproximativ 1 cm în partea de jos a pieptului de curcan.


3. Transferăm pieptul de curcan crestat într-o tavă unsă cu ulei. Cu ajutorul unei pensule, ungem bine pieptul de curcan cu marinata pregătită mai devreme.


4. Tăiem feliile de cașcaval în sferturi, iar roșia cu ciupercile în felii subțiri.


5. Luăm căte o felie de roșie, una de cașcaval și una de ciupercă și le introducem între crestăturile din pieptul de curcan. Repetăm procesul până terminăm de umplut tot pieptul.


6. La final introducem tava în cuptorul preîncălzit la 190°C pentru 45 de minute.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top