Piept de Curcan
Hawaian
Dificultate
SCĂZUTĂ
Timp de preparare
30 min
Timp de pregatire
1 oră 30 min

Ingrediente :
- 1 Piept de Curcan dezosat, fără piele de la Peneș Curcanul
- 6 rondele de ananas
- 100 ml suc de ananas
- 2 cepe
- 1 ardei gras roșu
- 100 g orez prefiert
- 150 g mazăre (congelată)
- 150 g porumb dulce (conservă)
- 5 linguri cu sos sweet chilly
- 4 linguri cu ulei
- sare și piper (după gust)
MOD DE PREPARARE
1. Tăiem pieptul de curcan în cuburi, îl condimentăm cu sare și piper după gust, adăugăm 4 linguri cu ulei și amestecăm bine totul.
2. Punem pieptul de curcan într-o tavă, o acoperim cu folie de aluminiu și o introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 25 de minute.
3. Tăiem ceapa în fâșii subțiri și ardeiul gras în cubulețe, iar rondelele de ananas în bucăți mai mari.
4. Într-un bol punem ceapa, ardeiul gras, ananasul, orezul prefiert, sosul sweet chilly și omogenizăm bine compoziția.
5. Scoatem tava cu pieptul de curcan din cuptor și adăugăm amestecul de ananas cu legume deasupra. Turnăm sucul de ananas și amestecăm ușor.
6. Acoperim tava din nou cu folie și o lăsăm la cuptor pentru încă 25 de minute. Apoi, înlăturăm folia de aluminiu și continuăm coacerea pentru încă 40 de minute.