Piept de Curcan
Hawaian

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

1 oră 30 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pieptul de curcan în cuburi, îl condimentăm cu sare și piper după gust, adăugăm 4 linguri cu ulei și amestecăm bine totul.


2. Punem pieptul de curcan într-o tavă, o acoperim cu folie de aluminiu și o introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 25 de minute.


3. Tăiem ceapa în fâșii subțiri și ardeiul gras în cubulețe, iar rondelele de ananas în bucăți mai mari.


4. Într-un bol punem ceapa, ardeiul gras, ananasul, orezul prefiert, sosul sweet chilly și omogenizăm bine compoziția.


5. Scoatem tava cu pieptul de curcan din cuptor și adăugăm amestecul de ananas cu legume deasupra. Turnăm sucul de ananas și amestecăm ușor.


6. Acoperim tava din nou cu folie și o lăsăm la cuptor pentru încă 25 de minute. Apoi, înlăturăm folia de aluminiu și continuăm coacerea pentru încă 40 de minute.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top