Piept de Curcan
cu sos Teriyaki

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

30 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pieptul de curcan în cubulețe, îl condimentăm cu sare și piper după preferințe și îl lăsăm la odihnit 15 minute. 


2. Turnăm uleiul în tigaie și îl lăsăm la încins. Adăugăm pieptul de curcan și îl prăjim până capătă o culoare aurie.


3. Într-un bol adăugăm sosul de soia, apa, oțetul din orez și amestecăm ușor. Punem zahărul brun și mierea, usturoiul și ghimbirul dat pe răzătoare iar la sfârșit amidonul. Amestecăm până omogenizăm bine toată compoziția.


4. Când pieptul de curcan este rumenit îl scoatem din tigaie și îl punem separat. 


5. În aceeași tigaie adăugăm sosul Teriyaki pregătit mai devreme și îl lăsăm pe foc până se îngroașă.


6. Adăugăm pieptul de curcan înapoi în tigaie și amestecăm până se acoperă bine cu sos și lăsăm tigaia la foc mic pentru încă 3 – 4 minute.


7. Pieptul de Curcan cu sos Teriyaki este gata! Îl puteți orna cu semințe de susan și frunze de ceapă verde și îl puteți servi alături de orez și brocoli.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top