Piept de Curcan
cu piure de țelină și morcovi

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

45 min

Timp de pregatire

1 oră

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pieptul de curcan în bucăți lungi cu grosimea a 2 cm și le adăugăm într-un bol. Peste pieptul de curcan punem o linguriță de muștar și condimentăm cu sare și piper negru după gust, iar la final adăugăm uleiul.


2. Amestecăm bine totul și așezăm fâșiile de piept de curcan pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 175°C pentru 30 de minute.


3. Între timp tăiem morcovii în rondele și țelina în bucăți potrivite și le punem la fiert în apă cu puțină sare. După fierbere, strecurăm zeama rămasă și o păstrăm.


4. Peste legumele fierte adăugăm o linguriță cu muștar, unt, smântâna și puțin din zeama în care au fiert legumele. Condimentăm cu sare și piper alb. după gust, și pasăm legumele până ajungem la consistența dorita.


5. Atunci când serviți acest preparat, stoarceți sucul de lămâie peste pieptul de curcan rumenit pentru un plus de savoare.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top