Piept de Curcan
cu ciuperci și smântână la tigaie

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

45 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem pieptul de curcan în fâșii subțiri și îl punem în tigaie. Deasupra pieptului , adăugăm 2-3 linguri de ulei, sare, piper și îl lăsăm să se rumenească. Când este gata, îl scoatem pe o farfurie.


2. În aceeași tigaie, punem ceapa verde tocată mărunt și o lăsăm să se călească. Adăugăm ciupercile tăiate în sferturi și amestecăm ușor.


3. Punem înapoi fâșiile din piept de curcan în tigaie și adăugăm aproximativ 100 ml de apă călduță.


4. Turnăm smântâna pentru gătit, adăugăm boiaua dulce, pătrunjelul verde tocat mărunt și lăsăm totul la foc mediu pentru încă 4-5 minute.


5. După ce stingem focul, adăugăm usturoiul dat prin răzătoarea mică și amestecăm.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top