Gulaș
cu Carne de Curcan

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

1 oră 30 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Tăiem ceapa mărunt și o punem într-o oală în care am adăugat 2 linguri cu ulei. O călim până devine ușor transparentă.


2. Adăugăm ardeii capia tăiați în cubulețe și morcovul dat pe răzătoare. Deasupra turnăm sucul de roșii, punem lingura de boia dulce și lingurița de chimen măcinat. Asezonăm cu sare și piper și amestecăm. Lăsăm totul la foc mediu timp de 5-7 minute.


3. Adăugăm în oală carnea de curcan, amestecăm și turnăm apă caldă în oală până acoperim toate ingredientele. Lăsăm totul să fiarbă la foc mediu 15 minute.


4. Punem în oală cartofii tăiați în cuburi, adăugăm foiele de dafin și ardeiul iute tocat. Lăsăm totul la fiert pentru încă 35 – 40 de minute.


5. La final potrivim de sare dacă este cazul și presărăm pătrunjelul verde tocat mărunt.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salata cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top