Dublu Cheeseburger de Curcan
cu bacon și ceapă caramelizată

Dificultate

MEDIE

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

1 oră

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1. Ceapa caramelizată: Tăiem ceapa pe jumătate, iar apoi în solzișori. Turnăm uleiul în tigaie, adăugăm ceapa, un praf de sare și o călim la foc mic pentru 3 minute. Punem apa și o mai lăsăm la foc mic pentru 4 minute, timp în care amestecăm ușor. Când apa s-a evaporat, adăugăm zahărul și continuăm să amestecăm pentru încă 1 minut. Transferăm ceapa caramelizată într-un bol și o lăsăm la răcit.


2. Așezăm chifteluțele din carne de curcan într-o tigaie grill și îi lăsăm la prăjit pentru 3 – 4 minute pe fiecare parte. Când îi întoarcem, așezăm câte o felie de cașcaval peste ei.


3. Când sunt gata, îi scoatem pe o planșetă iar în aceeași tigaie prăjim feliile de bacon.


4. Sosul: Într-un bol amestecăm maioneza, ketchup-ul, muștarul, usturoiul granulat și boiaua dulce.


5. Când avem totul pregătit, asamblăm Burger-ul. Ungem ambele jumătăți de chiflă cu sos iar pe cea din partea de jos pune, salată și 2 felii de roșie. Peste adăugăm 1 chifteluță din carne de curcan cu cașcaval, 2 felii de bacon și cealaltă chifteluță. Deasupra punem ceapa caramelizată iar la final ultimele 2 felii de bacon și jumătatea de sus a chiflei.


6. Dublu Cheeseburger-ul de curcan cu bacon și ceapă caramelizată este gata! Îl puteți servi cu cipsuri crocanți din cartofi dulci sau cu o salată de crudități.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salată cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top