Carne lucru de Curcan
pentru tocat

Carne lucru de curcan pentru tocat - vacuum

DESCRIERE PRODUS

Carne lucru de Curcan pentru tocat

Carnea de lucru de curcan, un mix de spate, medalion și fasomari, este ideală pentru preparate versatile și pline de savoare.

Această combinație oferă o textură variată și un gust bogat, potrivită pentru tocanite, supe sau alte rețete creative.

Perfecțiune în fiecare bucată, gata să aducă un plus de calitate meselor tale.

Produs 100% natural, fără aditivi sau conservanți.

 *Utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în vigoare.

DEPOZITARE
  • Produs refrigerat Clasa A.
  • A se păstra la 0…4 °C.
  • Termenul de valabilitate se păstreaza în condițiile menținerii integrității ambalajului și a lanțului frigorific.
INSTRUCȚIUNI DE PREGĂTIRE

Produsul trebuie tratat termic! Nu este destinat consumului în stare crudă. A se găti imediat după întreruperea lanțului frigorific. Mâinile, ustensilele de gătit, vasele care au intrat în contact direct cu carnea se spală bine.

PRODUSE SIMILARE
Mușchiuleț din Piept de Curcan
Carne de lucru de Curcan, de pe spate
Fasonari din Piept de Curcan

REȚETE RECOMANDATE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Clatite cu
Piept de Curcan

- piept de curcan -

Salata de paste
cu legume si
Piept de Curcan

- piept de curcan -

Piept de Curcan
in stil toscan

- piept de curcan -

Curcan
Tikka Masala

- piept de curcan -

Scroll to Top