Carne de Curcan
pentru Piftie

Carne de curcan pentru Piftie - punga

DESCRIERE PRODUS

Carne de Curcan pentru Piftie

Carnea de curcan pentru piftie este ideală pentru a prepara o rețetă tradițională delicioasă și plină de savoare.

Cu textură fină și gust bogat, această carne este perfectă pentru a obține o piftie gelatinoasă și aromată.

Transformă-ți mesele în sărbători cu această alegere perfectă pentru preparate festive.

Produs 100% natural, fără aditivi sau conservanți.

 *Utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în vigoare.

DEPOZITARE
  • Produs refrigerat Clasa A.
  • A se păstra la 0…3 °C.
  • Termenul de valabilitate se păstreaza în condițiile menținerii integrității ambalajului și a lanțului frigorific.
INSTRUCȚIUNI DE PREGĂTIRE

Produsul trebuie tratat termic! Nu este destinat consumului în stare crudă. A se găti imediat după întreruperea lanțului frigorific. Mâinile, ustensilele de gătit, vasele care au intrat în contact direct cu carnea se spală bine.

PRODUSE SIMILARE
Spate de Curcan
Tacâm de Curcan
Carne de Curcan pentru Ciorbă

REȚETE RECOMANDATE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Ciorba a la grec
de Curcan

- piept de curcan -

Supa din Aripa de Curcan
cu taietei de casa

- aripă de curcan -

Piept de Curcan
in stil toscan

- piept de curcan -

Curcan
Tikka Masala

- piept de curcan -

Scroll to Top