Brioșe aperitiv
cu Carne de Curcan

Dificultate

SCĂZUTĂ

Timp de preparare

30 min

Timp de pregatire

50 min

Ingrediente :

MOD DE PREPARARE

1.Tăiem șunca feliată din Piept de Curcan în cubulețe iar cârnăciorii afumați cu carne de curcan în felii.


2. Tăiem ardeiul capia în cubulețe iar ceapa verde și măslinele în felii.


3. Adăugăm făina într-un bol și peste aceasta adăugăm sarea și praful de copt. Amestecăm ușor iar după adăugăm cașcavalul ras, ceapa verde, ardeiul capia și măslinele. Peste adăugăm untul topit și răcit, oul și la sfârșit laptele bătut. Condimentăm cu sare și piper și omogenizăm bine compoziția.


4. Împărțim aluatul pe jumătate. Într-una din jumătăți adăugăm șunca din piept de curcan și în cealaltă cârnăciorii cu carne de curcan.


5. Punem aluatul într-o tavă pentru brioșe pe care o introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru aproximativ 25 de minute.

REȚETE SIMILARE:

Intră în lumea preparatelor delicioase și sănătoase, pregătite din Carne de Curcan de la Peneș Curcanul

Rulouri din foietaj
cu Muschiulet din
Piept de Curcan

- Piept de curcan -

Salată cu Piept de Curcan
branza de capra si
piersici la gratar

- Piept de curcan -

Piept de Curcan
cu sos de portocale

- Piept de curcan -

Nuggets din Piept
de Curcan

- Piept de curcan -

Scroll to Top