Ingrediente pentru 1 persoană:

  • 100 gr carne de curcan tocată (noi recomandăm piept combinat cu pulpă)
  • 1 ou
  • 1/2 ceapă mică
  • 1 cățel de usturoi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
      Într-o tigaie încinsă, se călește puțin ceapa tocată împreună cu usturoiul mărunțit după care se scot într-un bol. Adăugăm carnea de curcan tocată, oul, pătrunjelul, sarea și piperul după gust.
      Formăm "chifteluța" din carne de curcan, apoi o prăjim pe grătarul încins timp de 15 minute sau până când carnea este pătrunsă bine pe ambele părți.
      După bunul plac, se asamblează: chifla se unge cu ketchup dulce sau picant, se pune o frunză de salată, apoi "chifteluța" din carne de curcan, feliile de cașcaval, feliile de roșie și rondele de ceapă.